Na de brandbrief van Aernout en Sander kwam er al snel een televisie interview waarin ze hun enorme zorgen uiten over de tekorten.

24 oktober 2021 20:49 de uitzending kan je hier vinden👇

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5262477/ic-personeelstekort-verpleegkundigen-corona-ziekenhuis-brandbrief

Deze interviews werden mogelijk gemaakt door  Connecting Facts  Connecting facts.com onder bezielende leiding van Bert Degens en Zn.

27 januari 2022; Nogmaals aandacht voor onze verpleegkundigen en verzorgenden en onderbouwing voor een herstructurering van ons zorg systeem vanuit de mensen op de werkvloer, om zo de zorg toekomst bestendig te maken. 

Sander de lange en Aernout Lahaije, zetten zich in voor betere secundaire arbeidsvoorwaarden voor alle zorgmedewerkers.

13 februari 2022; Een gesprek over de zorg vanuit de zorgmedewerkers naast de patient; Verpleegkundig onderzoeker Fran Peerboon, IC Verpleegkundige Josina Weber en Intensivist Sander de Lange in gesprek met Bert Degens van Connectingfacts. Hierin worden de huidige problemen binnen de zorg besproken en zal ons zorgsysteem vanuit de werkvloer hervormd moeten worden en toekomst bestendig, zodat toekomstige capaciteit problemen voorkomen worden.


26 november 2021: De Zorg op springen door Corona? Niets is minder waar! Een open gesprek met Drs. Aernout Lahaije, intensivist. Wij bespraken de brandbrief die hij en zijn collega Drs. Sander de Lange hebben geschreven in oktober 2021

07 januari 2022: Een open gesprek met Willemijn van Brenk (lerares voortgezet onderwijs), Evelien Dekker (leerlinge voortgezet onderwijs) en Drs. Aernout Lahaije (intensivist). Wij bespraken de situatie op scholen en de impact van de Corona maatregelen op onze jeugd.

Uitzending TV1-5-11 IC verpleegkundigen maken manifest

08-11-2021